Specialist in akoestische materialen

  Snelle levering uit voorraad

  Uitgebreid assortiment, maatwerk mogelijk

  Thuiswinkel Waarborg
  Fibers & Foams
  Jachtbouw geluidsisolatie

  Jachtbouw en scheepvaart

  In de jachtbouw en scheepvaart speelt de akoestiek en geluidsisolatie een cruciale rol in het comfort en de efficiëntie aan boord. Geluid kan afkomstig zijn van motoren, mechanische systemen, golven en andere schepen.  Het verminderen van geluid en trillingen is belangrijk om bemanning en passagiers een comfortabele ervaring te geven en te voldoen aan veiligheidsnormen. 

  Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijke akoestische oplossingen en de keuze voor het juiste materiaal.

  Geluidsisolatie voor jachtbouw en scheepvaart

  3 oplossingen

  De geluidshinder op jachten en schepen kan diverse oorzaken hebben. Gelukkig bestaan er methodes om deze geluiden te verminderen en stiller te maken. Hier zijn drie oplossingen voor geluidsisolatie om de meest voorkomende geluidsbronnen effectief aan te pakken:

  Motorruimte isoleren

  Voor het dempen van motorgeluid op boten is goede isolatie van motorruimte essentieel. Let hierbij op het dichten van kieren en het gebruik van geluidsabsorberend materiaal om geluidsreflecties te verminderen.

  Motorkist isoleren

  Door de motorkist te isoleren, vermindert u geluidsoverlast en verbetert u het comfort aan boord, terwijl de motor voldoende geventileerd blijft. Met gespecialiseerde materialen kunt u geluid en trillingen effectief dempen.

  Klankkasteffect verminderen

  Verbeter het vaarcomfort door hinderlijke geluiden in de stuurkast van uw boot of jacht te verminderen met isolatiematerialen, die speciaal ontworpen zijn om geluidsreflecties te dempen.

  De meest gekozen oplossingen

  Voor geluidsisolatie in de jachtbouw en scheepvaart

  Om geluidsoverlast in motorruimtes, motorkisten en stuurkasten van jachten en boten effectief te reduceren, bieden wij verschillende akoestische materialen aan. Onze materialen zijn uitgerust met een olie- en vochtbestendige afwerking en voldoen aan de strenge eisen van de jachtbouwsector, ondersteund door CE-certificering.

  De materialen zijn eenvoudig te verwerken dankzij een zelfklevende laag. De uitstekende geluidsabsorptiewaarden zorgen ervoor dat storende geluiden aanzienlijk verminderen.