Specialist in akoestische materialen

  Snelle levering uit voorraad

  Uitgebreid assortiment, maatwerk mogelijk

  Thuiswinkel Waarborg
  Fibers & Foams
  Geluidsisolatie boot

  Geluidsisolatie boot

  Geluidsisolatie is van groot belang in een boot of jacht. Het zorgt ervoor dat u minder last heeft van het lawaai van de motor en het geluid van het water tegen de boot. Dit maakt het varen rustiger en fijner. Ook trillingen van de motor worden minder, waardoor u minder schudden voelt. Zo kunt u meer genieten van uw tijd op het water. Goede geluidsisolatie maakt uw boottocht dus aangenamer en rustiger.

  Onze specialisten helpen u graag om het geluid van uw boot of jacht beter te isoleren en het beste materiaal uit te kiezen.

  Geluidisolatie van uw boot of jacht verbeteren

  3 oplossingen

  Lawaai kan de rust op uw boot of jacht verstoren. Deze geluidshinder kan verschillende oorzaken hebben. Gelukkig zijn er manieren om dit geluid te verminderen en uw vaartocht stiller te maken. Drie oplossingen hoe u met geluidsisolatie de meest voorkomende geluidsbronnen aanpakt:

  Motorruimte isoleren

  Voor het dempen van motorgeluid op boten is goede isolatie van motorruimte essentieel. Let hierbij op het dichten van kieren en het gebruik van geluidsabsorberend materiaal om geluidsreflecties te verminderen.

  Motorkist isoleren

  Door de motorkist te isoleren, vermindert u geluidsoverlast en verbetert u het comfort aan boord, terwijl de motor voldoende geventileerd blijft. Met gespecialiseerde materialen kunt u geluid en trillingen effectief dempen.

  Klankkasteffect verminderen

  Verbeter het vaarcomfort door hinderlijke geluiden in de stuurkast van uw boot of jacht te verminderen met isolatiematerialen, die speciaal ontworpen zijn om geluidsreflecties te dempen.

  De meest gekozen oplossingen

  Voor geluidsisolatie in een boot

  Om geluidshinder van een motorruimte, motorkist of stuurkast van een boot te verminderen, bieden wij speciale akoestische materialen aan. Deze materialen hebben een olie- en vochtwerende toplaag en goedgekeurd voor gebruik in de jachtbouw, dankzij een CE certificering.

  Deze materialen zijn eenvoudig te verwerken dankzij de zelfklevende toplaag en absorberend het geluid, waardoor hinderlijke geluiden worden tegengegaan.