Specialist in akoestische materialen

  Snelle levering uit voorraad

  Uitgebreid assortiment, maatwerk mogelijk

  Thuiswinkel Waarborg
  Fibers & Foams
  Geluidisolatie voertuigen

  Geluidsisolatie voertuigen en vaartuigen

  Fibers & Foams biedt professionele oplossingen voor het verbeteren van de geluidsisolatie van voertuigen en vaartuigen. Het stiller maken van uw auto, camper of boot biedt veel voordelen, zoals het vergroten van uw rijplezier of vaarplezier.

  Onze specialisten helpen uw graag bij het oplossen van uw geluidshinder en het selecteren van het juiste materiaal.

  Voor ieder geluidsprobleem een passende oplossing

  Professionele akoestische materialen voor uw auto, camper of boot

  Klaar om uw geluidsproblemen aan te pakken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat.

  Kwaliteit en betrouwbaarheid

  Onze materialen worden geproduceerd volgens strenge normen. Ze ondergaan uitgebreide tests om te verzekeren dat ze optimale prestaties leveren.

  Maatwerkoplossingen

  We begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

  Deskundig advies

  Ons team van ervaren specialisten staat klaar om u te helpen. Samen vinden we de juiste oplossing voor uw geluidsprobleem.

  Geluidsisolatie auto

  Geluidsoverlast in uw auto kan door verschillende dingen komen. Zo kan er irritant lawaai van de motor of van de wind zijn. Ook kunnen trillingen van de auto zelf, die door het rijden op de weg ontstaan, voor overlast zorgen.

  Als u naar uw werk rijdt, naar huis gaat of een roadtrip maakt, is het fijn als uw auto stil is. Een rustige rit vermindert stress, verbetert uw concentratie en verkleint de kans op ongelukken. Het stiller maken van uw auto heeft dus veel voordelen!

  Lees meer
  Geluidsisolatie auto

  Geluidsisolatie boot

  Geluidsisolatie is van groot belang in een boot of jacht. Het zorgt ervoor dat u minder last heeft van het lawaai van de motor en het geluid van het water tegen de boot. Dit maakt het varen rustiger en fijner. Ook trillingen van de motor worden minder, waardoor u minder schudden voelt. Zo kunt u meer genieten van uw tijd op het water. Goede geluidsisolatie maakt je boottocht dus aangenamer en rustiger.

  Lees meer
  Geluidsisolatie boot

  Geluidsisolatie camper

  Geluidsisolatie in een camper maakt het reizen fijner en rustiger. Het helpt tegen lawaai van de motor, het geluid van de weg, en trillingen. Zo kunt u beter slapen en meer genieten van de reis. Het maakt ook het rijden veiliger omdat u zich beter kunt concentreren. Goede isolatie zorgt er ook voor dat uw camper minder snel koud of warm wordt. Dit bespaart energie en maakt uw camper prettiger.

  Lees meer
  Geluidsisolatie camper

  Advies nodig?

  Onze specialisten staan voor u klaar

  Neem contact op met onze specialisten voor advies over uw geluidsvraagstuk. Stel uw vraag via het formulier en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  Tristan Goudzwaard

  Tristan Goudzwaard

  Sales & Customer support

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Snelle levering uit voorraad
  Maatwerkoplossingen

  Stel uw vraag