Specialist in akoestische materialen

  Snelle levering uit voorraad

  Uitgebreid assortiment, maatwerk mogelijk

  Thuiswinkel Waarborg
  Fibers & Foams

  Klachten

  Hier vindt u meer informatie over de te volgen stappen als u niet tevreden bent over onze producten.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft over de bestelde goederen, geleverde diensten of onze dienstverlening verzoeken wij u uw klacht toe te zenden per e-mail aan info@fibers-foams.nl o.v.v. "klacht" in het onderwerp. In de inhoud van de mail verzoeken wij u de volgende informatie op te nemen:

  • Uw bestelnummer en besteldatum
  • De bestelde goederen
  • De aard van de klacht
  • Uw verwachting t.a.v. een goede oplossing

  Wij zullen uw klacht binnen 5 werkdagen behandelen. U ontvangt een ontvangstbevestiging van de klacht en binnen 14 dagen geven wij een inhoudelijke reactie op de klacht.

  Retourneren / Ruilen

  In bepaalde gevallen (zie algemene voorwaarden) mag u binnen een bepaalde periode een product zonder opgave van reden retourneren. U krijgt dan uw geld terug. Wanneer het recht van retourneren niet van toepassing is verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen; wellicht dat we samen tot een oplossing kunnen komen.

  Kijk voor de volledige informatie op onze pagina over retourneren.

  Klachten van consumenten

  Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).