Specialist in akoestische materialen

  Snelle levering uit voorraad

  Uitgebreid assortiment, maatwerk mogelijk

  Thuiswinkel Waarborg
  Fibers & Foams
  Geluidsisolatie industrie

  Oplossingen voor industrie en bouw

  In de industrie en de bouwsector is geluidsbeheersing een cruciaal aspect voor het creëren van een comfortabele, veilige en productieve werkomgeving. Geluidsoverlast kan niet alleen leiden tot stress en vermoeidheid bij werknemers, maar kan ook de productiviteit en efficiëntie van processen beïnvloeden. Daarom zijn hoogwaardige akoestische materialen essentieel om geluidsproblemen effectief aan te pakken en de algehele kwaliteit van industriële en bouwprojecten te verbeteren.

  Voor ieder geluidsprobleem een passende oplossing

  Hoogwaardige akoestische materialen voor de industrie en de bouw

  Kwaliteit en betrouwbaarheid

  Onze materialen worden geproduceerd volgens strenge normen. Ze ondergaan uitgebreide tests om te verzekeren dat ze optimale prestaties leveren.

  Maatwerkoplossingen

  We begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

  Deskundig advies

  Ons team van ervaren specialisten staat klaar om u te helpen. Samen vinden we de juiste oplossing voor uw geluidsprobleem.

  Machine- en apparatenbouw

  Lawaai van machines kan niet alleen schadelijk zijn voor het gehoor van werknemers, maar kan ook leiden tot vermoeidheid, stress en verminderde productiviteit. Daarom is het essentieel om effectieve geluidsisolerende maatregelen te treffen. Fibers & Foams heeft een uitgebreid assortiment aan geluidsabsorberende, geluidsisolerende en ontdreunende materialen waarmee u het geluid van uw machine stiller kunt maken.

  Lees meer
  Machinebouw geluidsisolatie

  Jachtbouw en scheepvaart

  In de jachtbouw en scheepvaart speelt de akoestiek en geluidsisolatie een cruciale rol in het comfort en de efficiëntie aan boord. Geluid kan afkomstig zijn van motoren, mechanische systemen, golven en andere schepen. Het verminderen van geluid en trillingen is belangrijk om bemanning en passagiers een comfortabele ervaring te geven en te voldoen aan veiligheidsnormen.

  Lees meer
  Jachtbouw geluidsisolatie

  De meest verkochte producten

  Voor industrie en bouw

  Akoestische materialen, snel te bestellen, eenvoudig te verwerken en bewezen effectief. Weet u niet welke akoestische materialen het beste bij uw probleem passen? Onze experts helpen u graag bij het in kaart brengen van de geluidsisolatie van uw motoren en een passende oplossing te vinden. Neem gerust contact met ons op.