Specialist in akoestische materialen

  Snelle levering uit voorraad

  Uitgebreid assortiment, maatwerk mogelijk

  Thuiswinkel Waarborg
  Fibers & Foams
  Geluidsisolatie apparaten

  Geluidsisolatie apparaten

  Apparaten in en rondom uw woning essentieel zijn voor het dagelijks leven, maar kunnen ook geluidsoverlast veroorzaken. Daarom bieden wij akoestische oplossingen voor apparaten in en om het huis, zoals wasmachines, warmtepompen en meer. Zo wordt de geluidsoverlast verminderd zonder de prestaties van de apparaten te beïnvloeden.

  • Wasmachine 
  • Warmtepomp/zwembadpomp isoleren

  Apparaten stiller maken

  Geluidsisolatie, geluidsabsorptie en trillingsisolatie

  Geluidshinder van apparaten kan op verschillende manieren verminderd worden. Onze akoestische materialen absorberen geluid, verminderen trillingen en isoleren effectief geluid, waardoor ze bijdragen aan het stiller maken van apparaten.

  Trillingen dempen

  Veel apparaten veroorzaken trillingen door rechtstreeks contact met vloeren of wanden. Dit kan worden tegengegaan met trillingsisolatie, waarbij het rechtstreekse contact wordt ontkoppeld.

  Luchtgeluid tegengaan

  Een omkasting met geluiddempende materialen kan luchtgeluid tegengaan door het geluid van een apparaat binnen te houden en te voorkomen dat het zich verspreidt naar de omgeving.

  Reflecties dempen

  Absorberende materialen absorberen geluidsgevolgen en verminderen reflecties binnen een behuizing of ruimte. Hierdoor kan het geluidsprobleem van een klankkast worden tegengegaan.

  Geluidsisolatie door massa

  Het toevoegen van massa aan oppervlakken kan luchtgeluid absorberen en de verspreiding van geluidsgolven te vertragen, waardoor een effectieve geluidsisolatie wordt bereikt.

  De meest gekozen oplossingen

  Voor geluidsisolatie van apparaten

  U heeft de keuze uit een ruim assortiment akoestische materialen die specifiek geschikt zijn voor de het stiller maken van apparaten. Deze akoestische materialen zijn uit voorraad leverbaar, eenvoudig te verwerken en bewezen effectief.

  Materialen die veel worden toegepast zijn: