Specialist in akoestische materialen

  Snelle levering uit voorraad

  Uitgebreid assortiment, maatwerk mogelijk

  Thuiswinkel Waarborg
  Fibers & Foams

  Aanvullende voorwaarden

  Wij adviseren u graag over onze aanvullende voorwaarden.

  Download de aanvullende voorwaarden.

  Advies

  Wij doen ons uiterste best om adviesaanvragen via telefoon, chat of e-mail vakkundig te beantwoorden. Dit advies is gratis, vrijblijvend en gebaseerd op onze ervaringen en best practices. Omdat het voor ons onmogelijk is om een volledig beeld te vormen van uw specifieke situatie, kunnen aan deze adviezen geen rechten worden ontleend. U dient zelf rekening te houden met de productspecificaties en bent verantwoordelijk voor de toepassing van onze producten in uw specifieke situatie.

  Onze expertise richt zich voornamelijk op geluid, terwijl andere factoren zoals ventilatie, koeling, verwarming, maximale mechanische belasting, reinigbaarheid en brandgedrag ook belangrijk kunnen zijn. Als deze factoren een rol spelen in uw situatie, raden wij aan om een specialist op dat gebied te raadplegen.

  Producteigenschappen

  Onze producten zijn op verschillende manieren toe te passen. Daarom kunnen we geen specifieke eigenschappen of geschiktheid van onze producten voor een bepaalde toepassing garanderen. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het controleren van alle productspecificaties op de geldende normen, richtlijnen en verwachtingen voor de beoogde toepassing. Onze specialisten staan klaar om aanvullende informatie te verstrekken. Raadpleeg bij twijfel altijd een specialist of bevoegde instantie.

  Toepassen van producten in machines, apparaten en voertuigen

  Onze akoestische materialen worden veelvuldig gebruikt in het ontwerp en de productie van diverse machines, apparaten en voertuigen. Fabrikanten voeren een uitgebreide selectie- en testprocedure uit voordat ze de materialen in hun ontwerpen opnemen. Het achteraf (aftermarket) aanbrengen van onze akoestische materialen in machines, apparaten of voertuigen kan invloed hebben op de werking, certificering en/of (fabrieks)garanties. Wij kunnen dit niet beoordelen en zijn niet aansprakelijk voor eventuele directe en indirecte (gevolg)schade, verlies van werking, vervallen van certificaten en/of (fabrieks)garanties. Raadpleeg bij twijfel altijd de fabrikant.